Lån uden om banken

Er det sikkert at låne penge uden om banken?

Det er faktisk ikke et helt dumt spørgsmål, men nærmere klogt og betænksomt. Penge, økonomi og lån er for mange på niveau med at hoppe fra femmetervippen i svømmehallen – usikkert og svært.

Men det behøver rent faktisk ikke at være så kompliceret!

Det du skal gøre, er at tage kontakt til en lånekonsulent, som kan vejlede dig i den rigtige retning – så lover jeg, at du vil opleve et positivt resultat!

 

Formidler af boliglån uden om banken

På det danske boligmarked kan du finde en god håndfuld af låneformidlere, som ligesom bankerne og realkreditinstitutterne, kan hjælpe dig med at opfylde boligdrømmen.

I banken, kan du optage et banklån og hos realkreditinstituttet, kan du optage et realkreditlån. Disse to typer af boliglån er typisk en kombination, og kravene for at få lov til at tage et sådant lån er meget firkantede. Det kan derfor være en mulighed, og måske endda den eneste mulighed, at tage et huslån uden om banken.

Et lån uden om banken, er kaldet et pantebrevslån eller med et mere moderne udtryk – et ejendomskreditlån. Låneformidlerne er små til mellemstore virksomheder, som vejleder dig tæt og sikkert gennem hele processen – fra første kontakt til boligejer.

 

Indhent gratis og uforpligtende lånetilbud

- og få svar inden for 24 timer

Indhent lånetilbud

 

Hvad er et ejendomskreditlån?

Hvis jeg kalder det et alternativ,så kan det virke en smule skummelt og forkert, selvom et ejendomskreditlån rent faktisk er et alternativ til bank- og realkreditlånet. Men jeg skal ikke skræmme dig, for denne låntype er hverken skummel eller forkert – blot en smule dyrere.

Et ejendomskreditlån har en fast rente på 7 – 8,5 %, hvilket er højt sammenlignet med f.eks. realkreditlån. Til gengæld, kan det være den eneste mulighed for at gøre boligdrømmen til virkelighed, hvis du af den ene eller anden årsag afdrager på tidligere gæld, har et lavt rådighedsbeløb eller en anden økonomisk skavank som gør, at du ikke passer ind i bankernes kassetænkning.

Udover, at et ejendomskreditlån har en fast rente på 7 – 8,5 %, så kan låntypen også have en variable rente. Hertil, skal det nævnes, at den variable rente kun ses i meget få tilfælde, da de fleste kunder såvel som investorer foretrækker fastforrentede lån. Endvidere, har ejendomskreditlånet en belåningsgrad på 0 – 95 %, hvilket betyder at du kan låne optil 95 % af huset pris. De sidste 5 % skal du, ifølge en regulering fra Finanstilsynet selv have opsparet.

 

Boligtyper til finansiering med ejendomskreditlån

Et boliglån uden om banken er mest velegnet huskøb uden for de store danske byer. Det er især boliger med en lav købspris, som giver mening i forhold til låntypen. Banker og realkreditinstitutter vil som regel ikke finansiere et sådant hus, fordi at boligmarkedet uden for byerne er mindre attraktivt og derfor med større risiko. Det er ærgerligt, da det landelige Danmark rummer en stor mængde naturskønne og praktiske boliger til gode priser. Men tvivl ikke, hvis du drømmer om at bo uden for byerne, for selvom banken siger ”nej” – kan et ejendomskreditlån hjælpe dig i retningen af boligdrømmen.

 

Optag et ejendomskreditlån

Har du allerede fundet drømmeboligen, samt har 5 % af boligens værdig til rådighed? Eller er du i tvivl om hvilken type bolig du har råd til?  I begge tilfælde, skal du kontakte en ejendomskreditformidlersom f.eks. Fairkredit.  Her kan få en uforpligtende snak om dine muligheder for boligkøb. Såfremt du ønsker at gå videre med en ejendomskreditlån vil en personlige lånekonsulent anmode om relevant data på dig, dine økonomi og den konkrete ejendom. Disse oplysninger som brugt til at danne et låneprospekt som en et simpelt overblik over din sag, som herefter sendes ud til relevante professionelle investorer.

 

Indhent gratis og uforpligtende lånetilbud

- og få svar inden for 24 timer

Indhent lånetilbud

 

Fairkredit – din ejendomskreditformidler

Hos Fairkredit kan du hurtigt og sikkert få hjælp til at opfylde drømmen om fast ejendom. Med hjælp fra Fairkredits hjælpsomme og professionelle lånekonsulenter er du i trygge hænder, når de vejleder og hjælper dig til at optage det helt rigtige boliglån uden om banken.

 

Ring eller beregn dit boliglån online

Der er flere muligheder for at få vurderet hvilken sum penge, som din økonomi er valid til at låne. Er du til personlig betjening, så kan du give Fairkredit et opkald i alle hverdage mellem kl. 9 – 17 på telefon: 70 27 27 26. I telefonen vil du komme i kontakt en skarp lånkonsulent, som ved alt om boligfinansiering og privatøkonomi. Er du mere til at sidde derhjemme foran computeren og fumle med tal og økonomi selv? Så kan du beregne dit lån på mit.fairkredit.dk

 

Stadig usikker?

Det skal du ikke være ked af. Det, at finde hoved og hale i boligfinansiering er som at være Bambi på glatis. Et tip til dig: Følg Fairkredit på Facebook, Instagram eller LinkedIn– her finder du ugentlig information, opdateringer mm. angående boliglån og boligkøb.

 

Du kan også…

Læse mere om ejendomskreditlån her…

Få 5 overvejelser før du låner her…

Eller

Besøge Fairkredits hjemmeside her… 

 

 

 

 

 

 


Vores kunder elsker os

  • Google anmeldelser
  • Facebook anmeldelser
  • Lån til dine boligdrømme

    - også hvis banken siger nej!

    Indhent lånetilbud