Ejendomskreditlån

Her er alt, hvad du bør vide om ejendomskreditlån, hvis din boligdrøm faldt til jorden grundet et ”nej” i banken.

Mange danskere drømmer om at købe et billigt hus uden for storbyerne, men det er dog ikke alle, som bliver godkendt til et boliglån af banken. Men der findes en løsning på det problem.

De danske yderområders billigere boliger, ro og fred samt smuk natur er i stigende grad blevet det ideelle sted at købe bolig. Trods populariteten, kan det være kompliceret for nogle købere at låne den rette sum penge til at få finansieret deres boligkøb. En afvisning i banken kan for mange virke som enden på boligdrømmen, men der er rent faktisk hjælp at hente.

Et ejendomskreditlån, også kendt som et pantebrevslån, er din redning, hvis du bliver afvist af banken til at låne penge til din drømmebolig. Låntypen er et perfekt alternativ til det traditionelle realkreditlån, og en mulighed for alligevel at blive boligejer.

Læs også: Huslån – flere typer

 

Ejendomskreditlån, hvad er det for noget?

Kort forklaret, så er lånet for dig, som søger at købe en bolig af lavere prisklasse med en pris på mellem 200.000 kr. og 1.200.000 kr. Finansieringsløsningen formidles af et pantebrevsselskab, som tilbyder lån gennem investeringsfonde. Det fungerer sådan, at der udstedes et pantebrev, hvilket betyder, at kreditoren får pant i din bolig. Panten er kreditorens sikkerhedsnet for at få dækket et muligt tab, hvis låner ikke vedligeholder låneaftalen. Et ejendomskreditlån har en løbetid på op til 25 år, og i den periode er du sikret dig den aftalte låneydelse samt en fast rente.

 

Indhent gratis og uforpligtende lånetilbud

- og få svar inden for 24 timer

Indhent lånetilbud

 

Koster et ejendomskreditlån mere?

Ja, ejendomskreditlånet har en højere rente end det klassiske realkreditlån, som du kan låne i banken. Renten kan variere afhængig af boligtype og din privatøkonomi, men kan siges at ligge på mellem 5,5 – 8%. Derudover, når du optager et ejendomskreditlån, kan du opnå en belåningsgrad på mellem 0 – 95%, hvilket er en større procentdel af din boligs værdi, end ved realkreditlånet med et maksimum på 80%.

Læs også: Hvor meget kan jeg låne?

 

Er det sikkert at tage et ejendomskreditlån?

Begrebet pantebrev har i mange år haft en negativ ordlyd, men der er ingen grund til at lægge boligdrømmen på hylden. Ejendomskreditlånet er et sundt og sikkert lån af høj kvalitet, så længe du sikrer dig at optage lånet hos et anerkendt pantebrevsselskab. Pantebrevet er derfor langt fra en usikker løsning, men en nem og holdbar låntype, som kan sikre dig en fast ejendom.

Få et uforpligtende tilbud på et ejendomskreditlån hos Fairkredit, eller klik på knappen “Indhent lånetilbud” herunder.


Vores kunder elsker os

  • Google anmeldelser
  • Facebook anmeldelser
  • Lån til dine boligdrømme

    - også hvis banken siger nej!

    Indhent lånetilbud
    Cookie mærket